Vi erbjuder konsulttjänster inom flertalet olika roller inom inköpsområdet och har lång erfarenhet från både privata och offentliga verksamheter. Vårt mål är att vara ett värdeskapande tillskott i ert inköpsarbete där ni bäst behöver det och på det sätt som är mest värdeskapande för er. Ta en kontakt och berätta vad ni har för utmaningar så ska vi se till att finna en lämplig lösning för just er.

Vi har bred kompetens inom inköpsområdet och kan erbjuda juniora och seniora tjänster inom inköp. Här är några exempel:

  • Kategoristyrning (Category Management) – Vi har mer än 10 års erfarenhet från kategoristyrning inom både privata och offentliga verksamheter och har byggt upp och förvaltat kategorier inom många olika områden, både internationellt och nationellt.
  • Upphandlingar inom LOU och LUF – Vi kan erbjuda resurser vid upphandlingar inom LOU och LUF, om ni behöver hjälp för en viss upphandling eller heltid för en period.
  • Inköpschef – Om ni har behov av en interim inköpschef eller stöd för inköpsledningen kan vi med vår djupa erfarenhet från olika verksamheter, roller och utmaningar stödja er med detta. Vi kan hjälpa till med att skapa processer och rutiner för att göra er inköpsverksamhet stabil och effektiv.
  • Strategiskt inköp – Grunden i varje värdeskapande inköpsorganisation är ett väl fungerande inköp som säkerställer effektiva och konkurrenskraftiga avtal för ert företag. Vi har lång erfarenhet och kunskap om processen som sådan, samt god förhandlingsvana där vi kan bidra på ett bra sätt genom hela processen. Vi har erfarenhet från både produkt och tjänsteinköp, inklusive IT och Entreprenader.
  • Operativt inköp – Vi kan gå in och stödja er i ert operativa inköp,  både om det gäller processerna och systemstöd för detta eller om ni behöver förstärka upp med resurser under en period.